Homepagina

Veelgestelde vragen

Indien de originele verpakking aanwezig is, zorg ervoor dat deze volledig en intact is. De dozen moeten dichtgetaped zijn bij inzameling en vast staan, gestapeld op een pallet zodat de chauffeur de modules makkelijk mee kan nemen.

Het vestigingsnummer is een toevoeging op het KvK-nummer. Dit nummer staat op de website van de KvK.

Het kan zijn dat een collega van dezelfde locatie zich al heeft geregistreerd. Is dit niet het geval, neem dan contact op met ARN. Het kan zijn dat een andere vestiging een foutief vestigingsnummer heeft ingevuld.

Het is de bedoeling dat er per vestiging 1 account is.

Neem hiervoor contact op met ARN. Wij kunnen het mailadres aanpassen.

Neem voor een adreswijziging contact op met ARN.

Het account blijft bij de betreffende dealerlocatie staan. ARN kan het mailadres aanpassen naar het mailadres van de vervangende collega. Voor de nieuwe locatie kan je een nieuw account aanmaken of het bestaande account van de collega overnemen.

Neem hiervoor contact op met ARN. Het is voor de eerste locatie mogelijk om mailadres te registreren. De aanvullende locaties kan ARN toevoegen aan het account dat is gekoppeld aan dit e-mailadres.

Niet alle merken zijn bij ARN aangesloten. Het kan zijn dat een nieuw merk nog niet is toegevoegd aan de lijst of dat het merk niet bij ARN is aangesloten. Neem contact op met ARN voor meer informatie.

In dat geval is dit model of type opgenomen in onze data. Geef het kenteken van de auto door, dan zorgen wij ervoor dat de batterij uit deze auto wordt toegevoegd aan de data.

Alleen voor batterijen van Nederlands gekentekende voertuigen is door de betreffende importeur geld afgedragen voor inzameling en recycling. Voor inzameling van een batterij uit een voertuig met een buitenlands kenteken zijn kosten verbonden. We zullen hiervoor een offerte opstellen. Na akkoord zullen we de batterij/module inzamelen. De factuur volgt achteraf.

Voor niet deelnemende merken kunnen we de contactgegevens van de betreffende importeur doorgeven. Zij zullen de inzameling verder in gang zetten.

NiMH batterijen hebben in de meeste gevallen een positieve restwaarde. Neem hiervoor contact op met inzamelaar Van Peperzeel of een andere inzamelaar die deze batterij komt inzamelen.

Wanneer de batterij niet ingezameld kan worden op het moment dat de chauffeur op jouw locatie langs komt, ontstaat er een loze rit. Voor deze loze rit moeten wij de kosten helaas doorbelasten.